You are here

Haarverwijdering bij de laserkliniek Amsterdam

Laser ontharen Amsterdam is een effectieve en pijnloze manier om snel van overmatige haargroei af te komen, perfect voor zowel mannen als vrouwen.

Permanente make-up

Permanente make-up (PMU) heeft de afgelopen jaren opmerkelijke vooruitgang ondergaan, waardoor het zeer natuurlijk ogende resultaten kan bereiken die vrijwel niet te onderscheiden zijn van een echte wenkbrauw. Bovendien wordt PMU gebruikt voor medische behoeften zoals camouflerende littekens of het simuleren van de tepel en tepelhof na borstreconstructie bij kankerpatiënten.

Bij onze Laserkliniek Amsterdam gebruiken we alleen top-of-the-line en zeer comfortabele cosmetische stoelen zoals de Figo S4 en Fasano W3, beide uitgerust met geavanceerde technologie en multifunctionele mogelijkheden.

Beauty by Gul op Burgemeester van Leeuwenlaan in Amsterdam biedt professionele gezichtsbehandelingen, hygiënediensten en wimper/wenkbrauw behandelingen op ongeëvenaarde kwaliteit en serviceniveaus. Parkeren is gratis in de buurt.

Manlaserclinic Laser Studio ligt onze specialiteit in tatoeage en kleurverwijdering. Met deze laser kunnen we zwarte, groene en rode tatoeages op armen, benen, schouders, boezems en zelfs op het lichaam behandelen om optimale resultaten te bereiken.

De kosten van tatoeagediensten zijn op onze website vaak aanzienlijk lager dan op andere websites, vanwege de geavanceerde lasertechnologie van Laserkliniek Amsterdam die minder behandelingen nodig heeft om inkt uit huidcellen te verwijderen.

Het eerste gesprek tussen u en onze huidtherapeut was gratis en vrijblijvend, gevolgd door een behandeling. Eenmaal op zijn plaats, werd een laser vervolgens direct in het midden van het behandelde gebied afgevuurd om pigmentafzettingen van uw huidoppervlak los te maken - uiteindelijk een effectief nieuw tattoo-ontwerp achterlatend in 30-60 minuten!
Wax

Onze experts zijn gespecialiseerd in huidverstrekkende behandelingen om onze klanten een verbeterde gezichtservaring te geven, zoals beter uitziende ogen. Deze aangepaste procedures zijn zowel beschikbaar voor zowel vrouwen als mannen - kies eenvoudig uit ons uitgebreide aanbod voor professionele laserkliniekbehandelingen voor oogverjonging!

In onze praktijk gebruiken we de Duetto MT laser, speciaal ontworpen voor de behandeling van Fitzpatrick huidtypes 1 tot 6. Een lichtflits richt zich op individuele haarzakjes zonder de omliggende epidermis te beschadigen en kan ze effectief vernietigen.

De Kliniek is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer - inclusief metro 51, 53 en 54 vanaf Haarlem Centraal Station met halte Weesperplein) en voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Maak van tevoren een afspraak om de beschikbaarheid te garanderen en een goede behandelingservaring te garanderen!

Met de centrale locatie in Amsterdam bezoeken klanten uit het hele land ons voor hun huidtherapies en laserbehanden. Cliënten vertrouwen op de professionaliteit en deskundige kennis van onze therapeuten - getraind om apparatuur van topkwaliteit te gebruiken en tegelijkertijd geavanceerde technieken te gebruiken.