You are here

IDEAALITec's blog

IDEAALI Tec – kumppanisi kotisi kotiteatteri ja AV-hankinnoissa.

Submitted by IDEAALITec on Fri, 06/16/2023 - 13:00

IDEAALI Tec on yritys joka on erikoistunut AV tuotteiden ja ratkaisujen myyntiin, asennukseen ja suunnitteluun. Yritys on toiminut alalla jo vuodesta 1997, mutta kuluttaja asiakkaita suoraan palveleva toiminta aloitettiin vasta 2020. Yrityksen työntekijöillä on kattava kokemus AV-alasta ja IDEAALI Tec omaakin henkilökunnan joka omaa kansainvälisiä asiantuntija sertifikaatteja niin äänentoiston- kuin videokalibroinnin osa-alueilla. Toimintamme lähtökohtana on aina asiakaslähtöisyys joka näkyy mm.

Suunnittele unelma kotiteatterisi – huomioi ainakin nämä seikat.

Submitted by IDEAALITec on Tue, 05/09/2023 - 22:52

Kotiteatterin rakentaminen vaatii huolellista suunnittelua ja tarkkaa harkintaa, jotta hankitusta laitteistosta saadaan irti paras mahdollinen äänenlaatu ja katselukokemus. Tässä artikkelissa käsittelemme muutamia huomioon otettavia avain seikkoja kotiteatterin suunnitteluss, jotta voit luoda omannäköisesi ja -kuuloisesi elokuvakokemuksen.

Kattava opas kotiteatterituolien valintaan ja sijoitteluun.

Submitted by IDEAALITec on Sat, 04/01/2023 - 11:57

Kotiteatteria suunniteltaessa istuimien ja niiden sijoittelun tärkeys jää usein vaille riittävää huomiota. Suurin osa asiakkaista kiinnittää kyllä huomiota järjestelmän audio- ja videolaitteistoihin koska ne ovat selkeimmät elementit jotka siirtävät elokuvien ja musiikkiäänitteiden tapahtumat koteihimme, mutta tuolit voivat helposti jäädä vain sivujuonteeksi kokonaisuutta mietittäessä.

Musiikki hoitaa niin mieltä kuin fyysistä terveyttä.

Submitted by IDEAALITec on Thu, 03/09/2023 - 10:20

Journal of the American Medical Association Open Network:ssa julkaistu tutkimuskatsaus antaa mielenkiintoisia tuloksia musiikin vaikutuksesta ihmisten yleiseen hyvinvointiin. Kyseisessä katsauksessa tutustuttiin 26 tutkimukseen, jossa kartoitettiin musiikin vaikutusta tutkimuksessa mukana olleisiin henkilöihin. Tutkimukseen osallistui satoja henkilöitä useista eri maista.

4 yksinkertaista tapaa parantaa huoneesi akustiikkaa

Submitted by IDEAALITec on Wed, 08/24/2022 - 02:43

Huoneesi ei ehkä ole paras valinta "kuunteluhuoneeksi", mutta sinun on silti mukautettava se tarpeisiisi. Vaikka on olemassa lukuisia tapoja käsitellä tilaa rajoitetulla budjetilla akustisesti, on olemassa helppoja ja edullisia ehdotuksia, jotka voivat auttaa sinua aikaansaamaan samanlaisen vaikutuksen (pankkia rikkomatta).

Subscribe to RSS - IDEAALITec's blog